Back to All Events

Zaključek zgodnjih prijav na 8. bienale Brumen


Ne zamudite roka za cenejšo prijavo projektov na 8. bienale Brumen, ki se izteče v ponedeljek, 4. septembra, ob polnoči. Več informacij o postopku prijave najdete na strani razpisa bienala Brumen, prijavo, ki vsebuje celovito portfeljsko predstavitev, pa izpolnite v prijavnem sistemu.

Roki za prijavo projektov ZGODNJA PRIJAVA do vključno ponedeljka, 4. 9. 2017 59 EUR REDNA PRIJAVA od 5. 9. 2017 do vključno ponedeljka, 11. 9. 2017 (rok ne bo podaljšan!) 69 EUR

 

Količinski popusti Več projektov kot prijavite, višji je popust: 1. prijava: polna cena 2. prijava: 10 odstotkov popusta 3. prijava: 20 odstotkov popusta 4. prijava: 30 odstotkov popusta 5. in vsaka nadaljnja prijava: 40 odstotkov popusta Polovična cena za študente Prijaviteljem z uradnim statusom študenta se prizna polovična cena prijavnine, količinski popusti veljajo tudi za te prijave. Oglejte si novosti, ki jih prinaša letošnji bienale Brumen, in se s prijavo potegujte za najvišja strokovna oblikovalska odlikovanja na nacionalnem nivoju. Veselimo se vaše udeležbe na bienalu!

Earlier Event: August 4
Nejc Prah: Mal za hec, mal zares