Prevzem diplom in katalogov 6. Brumna

Vsi prejemniki nagrad in pohval žirije ter vsi prijavitelji, katerih dela so uvrščena na razstavo 6. Brumna, prejmejo diplomo in brezplačen katalog 6. Brumna. Vsi ostali lahko katalog kupijo v pisarni Fundacije Brumen.

Prejemniki Brumnovih nagrad

Vsi prejemniki Brumnovih nagrad, prejemnik pohvale za naročnika in dobitnik velike Brumnove nagrade ste diplomo in brezplačni izvod kataloga prejeli ob podelitvi v Narodni galeriji.

* Duplikate diplom lahko naročite po ceni 8 EUR (DDV vključen). Naročila zbiramo po e-pošti na info@brumen.org. * Dodatne izvode kataloga lahko kupite po 50 % nižji ceni za 12,50 EUR (DDV vključen).

Oboje prevzamete v pisarni Fundacije Brumen v času uradnih ur (glej spodaj).

 

Prejemniki pohval žirije in finalisti

Prejemniki pohval žirije in finalisti (prijavitelji del, uvrščenih na razstavo) lahko diplomo (pohvalo žirije oz. diplomo za uvrstitev v finale) in brezplačen izvod kataloga prevzamete v pisarni Fundacije Brumen v času uradnih ur (glej spodaj).

* Za vsako pohvaljeno oz. uvrščeno delo prijavitelj prejme eno diplomo. Duplikate diplom lahko naročite po ceni 8 EUR (DDV vključen). Naročila zbiramo po e-pošti na info@brumen.org. * Ne glede na število prijavljenih del vsak prijavitelj del, uvrščenih na razstavo, prejme en katalog. Dodatne izvode kataloga lahko kupite po 50 % nižji ceni za 12,50 EUR (DDV vključen).

 

Ostali prijavitelji

Vsi prijavitelji, katerih dela se niso uvrstila na razstavo, lahko en izvod kataloga 6. Brumna kupijo s 50 % popustom, torej po ceni 12,50 EUR (DDV vključen).

 

Prevzem diplom in katalogov

Diplome in kataloge lahko prevzamete v pisarni Fundacije Brumen na Slovenski 11 vsak torek in četrtek od 11h do 14h (razen v četrtek, 31. 10.).

 

Redna cena kataloga 6. Brumna je 25 EUR (DDV vključen).