Plačila prijav na 6. Brumen

Ker smo dobili nekaj vprašanj, povezanih z roki in plačili prijavnin na 6. Brumen, pojasnjujemo: nižja prijavnina bo obračunana vsem, ki boste svoja dela prijavili do 7. septembra do polnoči (se pravi v noči s sobote na nedeljo), čeprav bodo plačila na našem računu vidna šele v ponedeljek, 9. septembra. Več v nadaljevanju ... Rok za zaključek zgodnjih prijav smo namenoma določili v soboto, ker vemo, da smo čez teden vsi zaposleni s sprotnimi projekti in obveznostmi do naročnikov in verjamemo, da bo marsikomu prišlo prav, da bo svojo prijavo lahko v miru pripravil po koncu delovnega tedna.

On-line prijavni sistem ob zaključku vsake prijave (ko vpišete vsa dela in podatke o plačniku ter potrdite prijavo) tej doda časovno oznako, tako da vidimo, kdaj je bila oddana; hkrati čas zaključka prijave definira ceno. Ob polnoči s sobote na nedeljo se bo cena za prijavo posameznega dela avtomatsko povečala.

V trenutku oddaje prijave sistem tudi generira predračun, ki ga prijavitelj prejme po e-pošti. Predračun je osnova za plačilo - v njem sta navedena znesek za plačilo in sklic, na katerega prijavnino poravnate. Samo plačilo pa ni del prijavnega obrazca, ampak ga opravite ločeno, v svoji spletni banki (oz. na poštnem ali bančnem okencu).

Vsi, ki boste dela prijavili v roku za zgodnje prijave, boste prejeli predračun z nižjimi obračunanimi prijavninami. Kot prijavljena v roku za cenejše prijave pa bomo upoštevali vsa dela, za katera bodo plačila prispela na naš račun do vključno ponedeljka, 9. septembra.

Enako bi veljalo tudi, če bi bil kot rok za zaključek prijave določen petek, 6. september, saj vemo, da so urniki izvrševanja plačilnih transakcij v spletnih bankah različni, običajno pa se nakazila na drugo banko, naročena po 15. uri, izvršijo naslednji delovni dan.