Bienale Brumen Bienale Brumen

Razstava nagrajencev 7. Brumna na GZS

Posted on

Najvišje strokovno priznanje vidnih sporočil Slovenije – Veliko Brumnovo nagrado, je mednarodna žirija 7. Brumna izmed 105 finalistov in 210 del podelila kolektivu in slovensko-britanskemu startup podjetju Flaviar za oblikovanje mobilne aplikacije Flaviar.

Poleg Velike Brumnove nagrade je žirija v skupno 25 kategorijah podelila 21 Brumnovih nagrad najboljšim delom v posameznih tekmovalnih kategorijah ter 12 Pohval žirije za izstopajoča dela.

V sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije je Fundacija Brumen podelila tudi Pohvalo naročniku literarno-umetniškemu društvu LUD Literatura v kategoriji Ovitki in naslovnice – za izstopajoče razumevanje za uporabo in podporo vidnih sporočil, kot primer dobre prakse in bolj tesnega povezovanja oblikovanja in gospodarstva, z namenom, da se izboljšata tako vidnost kot konkurenčnost slovenskih podjetij. Po mnenju žirije si naročnik zasluži nagrado, saj “je sprejel tvegane različne naslovnice – še posebej zaradi postavitve naslova ob robu strani, kar v središče postavlja ilustracijo.”

 

IMG_0938

 

Vsa nagrajena in pohvaljena dela si je možno ogledati na GZS, Dimičeva ul 13, Ljubljana, vsak delovni dan med 7-21 uro do 31.12.2015, v Medetaži.

 

Vljudno vabljeni k ogledu!

 

© Fundacija Brumen 2015 | Avtor/Author: Gigodesign